Inspiratieavond Rabobank

Beste bestuurslid, 

Vanwege het coronavirus wordt de inspiratieavond verzet. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk via Rabobank Peelland Zuid.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Beste bestuurslid,

Iedere vereniging en stichting heeft eigen doelen en ambities voor de toekomst. Misschien wil je meer vrijwilligers werven, inzetten op verduurzaming van de accommodatie of juist een solide sponsorplan samenstellen. Wat het doel ook is, wij helpen graag met het realiseren ervan. 

Als Rabobank Peelland Zuid staan we midden in de samenleving en dragen we graag bij aan de ontwikkeling van de Peel. Het doel is om samen de regio op lange termijn duurzaam economisch en/of maatschappelijk sterker te maken.

Rabobank Peelland Zuid is daarom erg benieuwd naar de ambities van jouw vereniging of stichting. Als onderdeel van ons nieuwe sponsorbeleid gaan wij aan de slag om verenigingen/stichtingen te versterken. Dit doen wij niet alleen, maar samen met landelijke partijen NOC*NSF, LKCA en Kunstbende én onze lokale partners Leef! Deurne.

Rabo Verenigingsondersteuning

Met Rabo Verenigingsondersteuning bieden we verenigingen en stichtingen onder andere twee jaar intensieve begeleiding op maat, masterclasses en workshops aan, ondersteund door professionals die alle expertise in huis hebben om de ambities van jouw club waar te maken.

Inspiratieavond

Om te laten zien wat dit programma jouw vereniging/stichting te bieden heeft, nodigen we jou graag uit voor één van onze Inspiratieavonden Sport & Cultuur. Tijdens deze avond staan inspiratie en het verenigingsleven centraal en nemen wij je mee in het Rabo Verenigingsondersteuning traject: hoe ziet het programma eruit, welke vormen van ondersteuning bieden wij aan, wat verwachten wij van jouw vereniging/stichting etc. Wil je deelnemen aan Rabo Verenigingsondersteuning dan is het erg belangrijk om op een van de avonden aanwezig te zijn.

Data en locaties

De Inspiratieavond Sport & Cultuur vinden plaats op: 
- Woensdag 11 maart 2020
  De Ruchte, Laan ten Roode 71, 5711 GB Someren

Programma Inspiratieavond Sport & Cultuur

19:00 uur - inloop
19:30 uur - welkom
19:35 uur - toelichting programma Rabo Verenigingsondersteuning met onder ander het persoonlijke verhaal van topsporter Mink van der Weerden
20:30 uur - pauze met muzikaal intermezzo
20:45 uur - rondetafelgesprek | Waarmee kan Rabobank jouw vereniging/stichting helpen?
21:30 uur - plenaire terugkoppeling tafelgesprekken, conclusies en vragen
21:45 uur - afsluiting
22:00 uur - borrel

Aanmelden

Je kunt je, samen met nog een ander lid van jouw vereniging of stichting, opgeven voor één van de twee inspiratieavonden. Aanmelden kan tot en met zondag 1 maart via het online inschrijvingsformulier.

Meer informatie over Rabo Verenigingsondersteuning lees je hier.

We zien uit naar jouw komst en een inspirerende avond!

Met vriendelijke groet, 

Rudi van Hoof
directievoorzitter Rabobank Peelland Zuid

Inspiratieavond Rabobank

Prijs: GRATIS
Afgelopen
Datum Tijd Locatie
11-03-2020 19:00 tot 22:00 uur

Contact

Rabobank Peelland Zuid